Search

Een zaak van lange adem...

Beste ouders en leerlingen,

Het tijdstip dat we elkaar weer allemaal op school tegenkomen, is nog niet bekend. De school blijft voorlopig gesloten. En dat vinden we allemaal jammer. Onze gebouwen zijn er voor de leerlingen, maar nu even niet. Het kan niet anders. Binnen school hebben we afgesproken dat alle leerkrachten in deze dagen actief contact zoeken met jullie thuis. Gewoon om even bij te praten of te horen of er vragen zijn.

Tot we weer teruggaan naar een normale situatie bieden we noodopvang. Maar onder (steeds strengere) voorwaarden. Lees daarvoor de oudere nieuwsberichten op de website. Of informeer via [email protected]. Ik vraag u, namens het team, ons in uw noodopvang-aanmelding niet te overvragen. Waar het maar enigszins mogelijk is; probeer op maandag, dinsdag of donderdag een alternatief in uw kennissenkring. Want de grenzen van wat mogelijk is, raken in zicht. Daarmee wil ik het probleem van de ouders niet bagatelliseren. Het wordt jullie allemaal niet makkelijk gemaakt. Houd vol en geef nooit op.

En de kinderen? Gelukkig zullen zij van de avondklok weinig merken. Maar wat er ook speelt, laat het (overdag) vooral de kinderen zijn...

Groet. Cees Aandewiel