imgDe Hoofdlocatie
imgGlas in lood
imgOpen en nieuwsgierig

Nassauschool

De gebouwen van de Nassau staan in de prachtige Oranjewijk bij het  Noorderplantsoen. De school heeft ongeveer 500 leerlingen en het team bestaat bestaat uit 33 leerkrachten. Er zijn twee locaties. De onderbouw is gehuisvest aan de Graaf Adolfstraat en de oudere leerlingen krijgen les aan de Nassaulaan. De school heeft een CKV-profiel: er is veel aandacht voor culturele en kunstzinnige vorming.

Vacatures

Vanaf 14 oktober ziet u een overzicht van “vacatures” op een symbolische vacaturemuur op één van de ruiten van het Paviljoen.

Pestprotocol en Infogids

Van beide documenten is een nieuwe versie uitgebracht.
U vindt ze hier.

Vandalisme op het schoolplein

Voor al onze medewerkers is het een enorme ergernis dat onbekenden (?) zo omgaan met onze “eigendommen”. Er wordt gewerkt aan een plan van aanpak om weer tot een veilige en kindvriendelijke omgeving te komen.

Lees meer over deze en andere onderwerpen in de laatste: