Corona perikelen

De Nassau is i.v.m. de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus en de aansluitende meivakantie tenminste tot 5 mei gesloten voor onderwijs.  Alle informatie naar ouders gaat via Social Schools.

Voor kinderopvang tijdens schooltijd (vitale beroepen) mailt u naar info@nassauschool.nl

imgDe Hoofdlocatie
De Hoofdlocatie
imgHet Monument
Het Monument
imgHet Paleis
Het Paleis
imgDe Oranjeboog
De Oranjeboog
imgGlas in lood
imgOpen en nieuwsgierig

Nassauschool

De gebouwen van de Nassau staan in de prachtige Oranjewijk bij het  Noorderplantsoen. De school heeft ongeveer 500 leerlingen en het team bestaat bestaat uit 33 leerkrachten. Er zijn twee locaties. De onderbouw is gehuisvest aan de Graaf Adolfstraat en de oudere leerlingen krijgen les aan de Nassaulaan. De school heeft een CKV-profiel: er is veel aandacht voor culturele en kunstzinnige vorming.

Plannen van de school.

Plannen van de school op het gebied van onderwijs-ontwikkeling betreffen een nieuwe rekenmethode en investeringen in ICT-middelen.

Cultuurprofiel.

De Nassau heeft zich aangesloten bij de cultuurprofielscholen in Nederland.

Kunst & Cultuurweken.

Deze kunstzinnige periode is van woensdag 1 april tot en met woensdag 20 mei.

Lees meer over deze en andere onderwerpen in de laatste