imgDe Hoofdlocatie
imgGlas in lood
imgOpen en nieuwsgierig

Nassauschool

De gebouwen van de Nassau staan in de prachtige Oranjewijk bij het  Noorderplantsoen. De school heeft ongeveer 500 leerlingen en het team bestaat bestaat uit 33 leerkrachten. Er zijn twee locaties. De onderbouw is gehuisvest aan de Graaf Adolfstraat en de oudere leerlingen krijgen les aan de Nassaulaan. De school heeft een CKV-profiel: er is veel aandacht voor culturele en kunstzinnige vorming.

Tienminutengesprekken.

Nadat ieder kind zijn eerste rapport heeft ontvangen zijn er deze week de tienminutengesprekken waarvoor u als ouder een uitnodiging hebt gekregen.

Verlofregeling.

Hoe de regelgeving omtrent leerplicht precies in elkaar steekt, leest u in het nieuwe document “Stroomschema verlof”.

Pestprotocol.

Onlangs is tijdens de vergadering van de MR het pestprotocol besproken en vastgesteld.

Lees meer over deze en andere onderwerpen in de laatste