imgDe Hoofdlocatie
imgGlas in lood
imgOpen en nieuwsgierig

Nassauschool

De gebouwen van de Nassau staan in de prachtige Oranjewijk bij het  Noorderplantsoen. De school heeft ongeveer 500 leerlingen en het team bestaat bestaat uit 33 leerkrachten. Er zijn twee locaties. De onderbouw is gehuisvest aan de Graaf Adolfstraat en de oudere leerlingen krijgen les aan de Nassaulaan. De school heeft een CKV-profiel: er is veel aandacht voor culturele en kunstzinnige vorming.

Sinterklaasviering.
Op donderdag 5 december om circa kwart voor 9 aankomst van Sinterklaas op de Nassauschool (locatie Graaf Adolf).

Schoolverzuim
De leerplichtambtenaar van de gemeente Groningen was op onze school om met het hele schoolteam over schoolverzuim te spreken.

Kerstvieringen
Op dinsdag 17 december worden de kerstvieringen in de Nieuwe Kerk gehouden. Dit keer zijn er drie vieringen.

Lees meer over deze en andere onderwerpen in de laatste: